Seluar for luvly hubby

Selalunyer bila Jue menjahit my hubby la yang akan jaga anak. almaklumlah bila mamanyer dah menjahit, papa kena lah jaga anak. Jue cuma ada masa menjahit di waktu malam sahaja. Jadi peneman setianyer my luvly hubby, kekadang klu menjahit sampai larut malam pun my luvly hubby nie akan temankan... Sambil menonton TV tetapi kekadang TV yang tengok dia... Jue pun tak pernah buatkan apa-apa utk my hubby, nak jahit baju melayu tak pandai...nak jahit baju kemeja pun tak pandai jadinyer hanya jahit seluar ala Hawaii ni jer yang bleh... itu pun pakai redah jerr..
Semalam selepas jln2 kat kamdar terbelilah kain nie dan bila balik kerja tu terus pegang gunting nak cuba juga. alhamdulilalh.... akhirnyer berjaya....
Suka bangat tuan seluar nie......





Bila tengok seluar my luvly hubby nie dah menjadi terus geledah plak almari cari seluar lama nisa n alya utk dijadikan pola.... dan ini lah hasilnya kain yang dah digunting... mlm tadi Jue terus jahit juga seluarnya cuma tinggal nak letak gatah kat pinggang jerrr.... terlupa plak nak ambil gambar... Nanti jue upload gambar seluarnyer yerkk...
Bila kamera jue dah ok jue try upload tutorial nyer yerkkk...Skang nie semua pkai camera tepon jer... kualiti gambar kurang memuaskan....
Suka hati sangat kerana apa yang Jue tunggu-tunggukan telah tiba....









Fabric label "juenisara design"....

Terima kasih pada adik kite "zam" yang sudi membuat design dan melayan kerenah kak Jue.... Hehhehehe.harap zam sudi berurusan ngan akak lagi yerk....pada kengkawan yang mahu membuat label but tak tahu sgt atau langsung nak buat design boleh lah menggunakan perkhidmatan zam nie dan sila lah ke http://miezam.blogspot.com zam nie bukan sahaja boleh membuat design utk fabric label mcm2 bleh buat... sgt kreatif orangnyer....(zam terlebih plak akak puji nie....hehehhe...) Jue cukup berpuas hati berurusan ngan zam .... kepuasan hati pelanggan didahulukan....

Beralih plak utk bahagian print...zam tak buat utk print label nie jd Jue menggunakan perkhidmatan skin http://whooblebublyland.blogspot.com dan  http://purple-dungeon.blogspot.com harga pun berpatutan.

fabric label nie print by skin

nanti klu fabric label dr Izue sampai Jue akan upload gambarnyer yerk.....
tunggu....................