skang ni musim tudung ekin. jue pun mcm terkena tempias nyer. nie tudung hitam yang kita jahit utk diri sendiri.

ini tudung yang jiran kiter tempah. waning nyer kita buat 2 inci jer lebarnyer. atas permintaan k.ha sendiri. Harap k. ha puas hati yerk.
Biasa jue buat awning nyer 5 inci lebar. bila nengok lebar 2 inci ni comel jugakkk.




Skang RE dah tak buat. malas kottt. minat aku ni bermusim. Skang tengah bz jahit baju sendiri. Baju kurung jer. ni yang baru siap, Tapi tak puas hati buat lehernyer. mcm gagal jer. tapi tak pe lah hasil kerja tangan sendiri. tetap puas hati. dah siap baju nie ngan BE nyer skali tapi lupa plak nak ambil gambar. next time kiter masukkan gambarnyer yerk. Just simple jer sulam manik nyer.

dah lama sangat cari resepi kek moist coklat. Jue terjumpa resepi nie dlm satu blog. dah lupalahh blog siapa. jue dah try (byak kali dah sampai bleh hafal bahannyer apa), senang bangat buatnyer. Semua bahan bleh campak campak jer. then kukuskan. memang moist. memang puas hatilah. dah try banyak kali still x sempat nak topping kan kek nie. Cepat sangat abisss... nisa suka sgt kek nie tapi kena tukar paten kek nie klu buat macam gambar kat atas tu lambat lah ckit abis nyer. Nak buka selera nisa jue buat dalam bekas puding yang ada gambar kereta, bear dll. berebut ngan si adik nyer plak. sampai tak sempat jue nak snap gambar. Siapa yang selalu buat kek tak jadi bleh try resepi nie. mcm mana you all buat gerenti tetap jadi gitu....