ni projek nak wat bunga telur utk adik ipar kita yang kendurinyer lepas raya nie. Tengah wat sikit-sikit. coz banyak sangat benda nak wat skali serentak. tamak ker aku nie. hehehehe.....
Nanti Jue upload lagi gambar bunga yang dah jadi.

dah lama sangat rasanya tak update blog nie. Kek nie Jue buat awal bulan lalu. Tempahan dari member Jue sempena birthday & anniversary lovely hubby nya. Selalu buat kek untuk makan sendiri jer. Berdebar rasanya masa tuan kek datang ambil kat umah. Harap Linda puas hati dgn kek ni yerkkk.
Bunga tak berapa cantik. Daunnyer plak sekerat jerr. macam kena makan ulat jer. kakakakahhh